Advertisement

Restrictii Cluj - Peste 1000 de amenzi date clujenilor care nu au respectat ... - 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here.

Restrictii Cluj - Peste 1000 de amenzi date clujenilor care nu au respectat ... - 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here.. Începând de luni devine obligatorie purtarea măştii pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile deschise, magazinele se închid la ora 21,00. Totodată, este interzisă şi organizarea de nunți. Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale. Cele mai recente stiri din cluj, floresti si nationale, recomandari si stil de viata, politica, sport si nationale.in cluj. Spitalul de copii cluj va beneficia de noi echipamente medicale ultramoderne

Noile restricţii se aplică şi în alte şapte cea mai gravă situaţie este în comuna pălatca, din judeţul cluj, acolo unde rata de infectare este de peste. Bucureștiul are un nou record de îmbolnăviri și rata de infectare continuă să crească. Totodată, este interzisă şi organizarea de nunți. Imi e mila de clujeni. Dacă până marţi inclusiv, 25 iulie, circulaţia rutieră din zona parcului central şi a sălii polivalente din cluj este restricţionată secvenţial şi parţial pentru retragerea logisticii necesare concertului depeche.

Restrictii ridicate in noaptea de Inviere. Oricine poate ...
Restrictii ridicate in noaptea de Inviere. Oricine poate ... from www.monitorulcj.ro
Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale. 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here. Imi e mila de clujeni. Spitalul de copii cluj va beneficia de noi echipamente medicale ultramoderne − închiderea circulaţiei rutiere pe aleea stadion, din data de 28 iulie 2018, ora 00.00, până în data de 8 august. Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: Circulaţie interzisă de la ora 20, toată săptămâna. Autoritățile din cluj au decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, teatrelor, dar și a cinematografelor timp de 10 zile, începând de luni, 12 octombrie.

Imi e mila de clujeni.

Autoritățile din cluj au adoptat noi restricții. Bucureștiul are un nou record de îmbolnăviri și rata de infectare continuă să crească. Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: Distracție fără distanțare și fără mască în cluburile și barurile din cluj. Imi e mila de clujeni. 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here. Dacă până marţi inclusiv, 25 iulie, circulaţia rutieră din zona parcului central şi a sălii polivalente din cluj este restricţionată secvenţial şi parţial pentru retragerea logisticii necesare concertului depeche. Începând de luni devine obligatorie purtarea măştii pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile deschise, magazinele se închid la ora 21,00. Se prelungesc restricțiile pentru restaurante, cluburi, săli de spectacole și jocuri de noroc. Cele mai recente stiri din cluj, floresti si nationale, recomandari si stil de viata, politica, sport si nationale.in cluj. Autoritățile din cluj au decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, teatrelor, dar și a cinematografelor timp de 10 zile, începând de luni, 12 octombrie. Noile restricţii se aplică şi în alte şapte cea mai gravă situaţie este în comuna pălatca, din judeţul cluj, acolo unde rata de infectare este de peste. Bine aţi venit pe pagina oficială a.

Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: Încă un județ a trecut pragul de 3 la mie și tot mai multe se apropie de el (infografice). Bine aţi venit pe pagina oficială a. Primăria anunță următoarele restricții ale circulației rutiere în zona stadionului cluj arena: Imi e mila de clujeni.

Sedinta foto Cununie Civila Cluj-Napoca Mihaela si Mihai ...
Sedinta foto Cununie Civila Cluj-Napoca Mihaela si Mihai ... from cezarbuliga.ro
Se prelungesc restricțiile pentru restaurante, cluburi, săli de spectacole și jocuri de noroc. Autoritățile din cluj au decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, teatrelor, dar și a cinematografelor timp de 10 zile, începând de luni, 12 octombrie. Dacă până marţi inclusiv, 25 iulie, circulaţia rutieră din zona parcului central şi a sălii polivalente din cluj este restricţionată secvenţial şi parţial pentru retragerea logisticii necesare concertului depeche. Spitalul de copii cluj va beneficia de noi echipamente medicale ultramoderne Președintele consiliului județean cluj le prezintă scuze clujenilor. 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here. Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale. Încă un județ a trecut pragul de 3 la mie și tot mai multe se apropie de el (infografice).

Președintele consiliului județean cluj le prezintă scuze clujenilor.

Dacă până marţi inclusiv, 25 iulie, circulaţia rutieră din zona parcului central şi a sălii polivalente din cluj este restricţionată secvenţial şi parţial pentru retragerea logisticii necesare concertului depeche. Circulaţie interzisă de la ora 20, toată săptămâna. Autoritățile din cluj au adoptat noi restricții. Distracție fără distanțare și fără mască în cluburile și barurile din cluj. Diana şoşoacă, o nouă declarație controversată despre cluj: Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale. Cele mai recente stiri din cluj, floresti si nationale, recomandari si stil de viata, politica, sport si nationale.in cluj. 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here. Totodată, este interzisă şi organizarea de nunți. Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: Bucureștiul are un nou record de îmbolnăviri și rata de infectare continuă să crească. Începând de luni devine obligatorie purtarea măştii pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile deschise, magazinele se închid la ora 21,00. − închiderea circulaţiei rutiere pe aleea stadion, din data de 28 iulie 2018, ora 00.00, până în data de 8 august.

Începând de luni devine obligatorie purtarea măştii pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile deschise, magazinele se închid la ora 21,00. Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: Noile restricţii se aplică şi în alte şapte cea mai gravă situaţie este în comuna pălatca, din judeţul cluj, acolo unde rata de infectare este de peste. Cele mai recente stiri din cluj, floresti si nationale, recomandari si stil de viata, politica, sport si nationale.in cluj. Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale.

Vesti bune de la Cluj: mai putine cazuri de COVID, mai ...
Vesti bune de la Cluj: mai putine cazuri de COVID, mai ... from tb.ziareromania.ro
Totodată, este interzisă şi organizarea de nunți. Imi e mila de clujeni. Dacă până marţi inclusiv, 25 iulie, circulaţia rutieră din zona parcului central şi a sălii polivalente din cluj este restricţionată secvenţial şi parţial pentru retragerea logisticii necesare concertului depeche. Se prelungesc restricțiile pentru restaurante, cluburi, săli de spectacole și jocuri de noroc. 24,883 likes · 1,001 talking about this · 1,696 were here. Bucureștiul are un nou record de îmbolnăviri și rata de infectare continuă să crească. Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: − închiderea circulaţiei rutiere pe aleea stadion, din data de 28 iulie 2018, ora 00.00, până în data de 8 august.

Președintele consiliului județean cluj le prezintă scuze clujenilor.

Încă un județ a trecut pragul de 3 la mie și tot mai multe se apropie de el (infografice). Se prelungesc restricțiile pentru restaurante, cluburi, săli de spectacole și jocuri de noroc. Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale. Primăria anunță următoarele restricții ale circulației rutiere în zona stadionului cluj arena: − închiderea circulaţiei rutiere pe aleea stadion, din data de 28 iulie 2018, ora 00.00, până în data de 8 august. Spitalul de copii cluj va beneficia de noi echipamente medicale ultramoderne Diana şoşoacă, o nouă declarație controversată despre cluj: Se redeschid de azi terasele și plajele și nu mai e necesară declarația de azi se ridică o serie de restricții impuse în timpul stării de urgență și de alertă: Bucureștiul are un nou record de îmbolnăviri și rata de infectare continuă să crească. Imi e mila de clujeni. Autoritățile din cluj au adoptat noi restricții. Președintele consiliului județean cluj le prezintă scuze clujenilor. Noile restricţii se aplică şi în alte şapte cea mai gravă situaţie este în comuna pălatca, din judeţul cluj, acolo unde rata de infectare este de peste.

Bucureștiul are un nou record de îmbolnăviri și rata de infectare continuă să crească restrictii. Raspunderea bursatransport este limitata pentru ca aflati rapid ce restrictii rutiere urmeaza sa intre in vigoare sau sunt deja aplicate, in timp real, pe anumite intervale.

Posting Komentar

0 Komentar